My Italian translation isn't so good
but I think I can write about this recipe.
Baked chicken thighs...
Here goes...
I love this prescription!
Simple with the tons of sapore and croccante covering.
That is a large one after the lunch of the job,
so as to quickly to join.
Use the coscie with the bone,
but could also be made with the coscie senz'
boneses or the breasts,
are remembered as soon as consequently
to record your time of baking.
1-2 servings 45 minuteren change of the
preparation of 5 minuteren to: coscie
without skin with the bone metric of the pollo
of the United States of servings
the 2 2 spoons from briciole table
of the mustard de Digione of the ribbon
of granturco of the cup of the brown powder curry
of the teaspoon of the sugar 1 of 2 spoons from table
(to taste) 1/2 Not that one? It sees other prescriptions
of the coscie of the pollo cooked excellent easy furnace
Amo questa ricetta!
Semplice con le tonnellate di sapore e di rivestimento croccante.
Ciò è un grande dopo il pranzo del lavoro,
in modo da rapidamente unire.
Uso le coscie con l'osso,
ma potrebbe anche essere fatta con le coscie senz'ossa o i seni,
si ricordano di appena registrare di conseguenza il vostro tempo di cottura.
1-2 servings 45 minuti cambiamento della preparazione di 5 minuti a:
coscie senza pelle con l'osso metriche del pollo
degli Stati Uniti dei servings 2 2 cucchiai da tavola
della senape de Digione briciole del fiocco di granturco
della tazza della polvere di curry del cucchiaino
da tè dello zucchero marrone
1 di 2 cucchiai da tavola (a gusto) 1/2 Non quello?
Veda altre ricette delle coscie del pollo cotte forno facile eccellente
No comments:
Post a Comment